Evenimente

CUVÂNTUL și MyEco au desemnat câștigătorul concursului

La începutul lunii martie, redacția Ziarului CUVÂNTUL, în parteneriat cu MyEco Moldova, o companie specializată în comercializează produselor ECO, a anunțat un concurs menit să contribuie la promovarea acestor produse.

Drept premiu a fost stabilit un set de cărți apărute în ultimii ani la editura CUVÂNTUL și diverse produse ECO.

Impactul concursului a fost apreciabil. Au participat 610 persoane din toate colțurile țării, inclusiv municipiile Bălți, Chișinău, raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești, Telenești.

Câștigătorul a fost selectat prin intermediul unei aplicații online. Premiul mare a ajuns la Galina Creciun, locuitoare a mun. Chișinău.

Organizatorii concursului mulțumesc tuturor participanților pentru implicare! 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker