Social

Medic din cadrul Spitalului de Urgență: „OAMENI BUNI ȚARA ESTE ÎN CARANTINĂ ,PLECAȚI ACASĂ”

Natali Catanoi, medic din cadrul Spitalului de Urgență, și-a exprimat indignarea față de cei care nu respectă măsurile impuse de autorități și nu apreciază munca zilnică depusă de medicii care luptă pentru pacienții infectați cu Covid-19, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Colegii mei de la ambulanță îmbracă echipamentul de protecție de foarte multe ori pe zi. Eu personal lucrez pe echipa de reanimare (echipajul meu transferă doar pacienți gravi), echipajul meu a îmbrăcat ieri de câteva ori echipamentul de protecție, pielea de pe mâini este uscată de la dezinfectante, fața este cu semne de la ochelari și măștile de protecție,,, pe la mijlocul nopții mi se făcuse rău de la mirosul dezinfectantelor în ambulanță, dar nu, asta ma deranjează!!!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Totodată, a menționat și despre lipsa de responsabilitate a oamenilor care nu respectă regimul de carantină. În acest sens, a venit și cu un exemplu.

„Aseară,,la ora 21.45 accident rutier pe str. Vasile Lupu,, în stradă pompierii cu măști de protecție, ambulanța cu măști, și peste 50-60 de oameni care se uitau, fără nici o protecție. Sincer când am văzut aceasta mi-am permis am luat microfonul și tare am anunțat OAMENI BUNI ȚARA ESTE ÎN CARANTINĂ ,PLECAȚI ACASĂ, oamenii zâmbeau și filmau iar când am repetat DOAMNA CU COPIL MIC, DACĂ NU VĂ PASĂ DE DV. FIEVĂ MILĂ DE COPIL,,OAMENII STAU INTUBAȚI, OAMENII MOR, IAR DV. NU VĂ PASĂ??? au început să se împrăștie”, a mai scris aceasta.

screen / Sursa:facebook.com/nataliacatanoi

Astăzi, au mai fost confirmate 32 de cazuri. Astfel bilanțul a ajuns la 263.

Vineri, autoritățile au anunțat despre primul deces în rândul angajaților din sistemul medical. Este vorba despre o doamnă din sistemul de asistență medicală urgentă prespitalicească.

Sursa: unimedia.info
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker