Evenimente

6 microbuze școlare, donate de Guvernul român, au ajuns în raionul Rezina

Şase din cele 96 de microbuze şcolare donate pe  21 iulie c. de România Republicii Moldova au ajuns la dispoziţia instituţiilor şcolare din raionul Rezina.

Potrivit Liliei Lazari, şefa Direcţiei raionale Învăţământ, Tineret şi Sport, în baza deciziei Consiliului Raional Rezina, de aceste unităţi de transport vor beneficia elevii din următoarele școli reorganizate: Gimnaziul Bușăuca, Gimnaziul Solonceni, Gimnaziul Sârcova, Gimnaziul Păpăuți, Gimnaziul Pereni și Liceul Teoretic ”Ion Creangă” din satul Cuizăuca.

Grație acestor mijloace de transport, instituțiile nominalizate vor cheltui mult mai puține finanțe pentru transportarea elevilor, comparativ cu sumele achitate pentru arendarea transportului în acest scop, relatează www.consiliul.rezina.md

Foto www.consiliul.rezina.md

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker