EvenimenteOrhei

Încă un caz de infectare cu COVID-19 a fost confirmat în raionul Orhei

În raionul Orhei a fost confirmat încă un caz de infectare cu COVID-19. Astfel numărul persoanelor infectate oficial cu noul coronavirus a urcat la 2.

Potrivit informațiilor plasate pe pagina de facebook a Consiliului Raional Orhei, cea de-a doua persoană infectată este cadru medical din Furceni. În total, potrivit datelor Ministerului Sănătății, la care de referă radioorhei,info, în raion se află sub monitorizare 849 de persoane. În republică azi au fost confirmate 24 de noi cazuri, numărul celor infectați urcând la 177 de persoane. Din acestea 2 s-au tratat, iar o persoană a decedat.
Amintim că primul caz de infectare cu COVID-19 a fost confirmat oficial la un bărbat din Pohorniceni, săptămâna trecută.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker