Evenimente

Constantin Țuțu a fost REȚINUT în urmă cu ceva timp la intrarea în Republica Moldova

Fostul deputat PD Constantin Țuțu, anunțat în urmărire internațională fiind acuzat de îmbogățire ilicită, a fost reținut la intrarea în țară în urmă cu puțin timp.

„Poliția de frontieră a informat CNA privind intrarea în Republica Moldova a unei persoane aflate în căutare, pe numele căreia este eliberat mandat de arestare. Este vorba despre un fost deputat, dosarul căruia se află în gestiunea Procuraturii anticoruptie. În aceste clipe, un grup de intervenție al CNA se deplasează la Leușeni pentru a prelua persoana. Voi reveni cu detalii.”, a precizat purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi.

țuțuConstantin Țuțu este unul dintre primii reprezentanți ai PD care au fugit din Republica Moldova, la scurt timp după ce formațiunea a cedat puterea, în iunie 2019.

În octombrie 2019, Constantin Țuțu a fost anunțat în urmărire internațională. Tot atunci, PCCOCS a pus sechestru pe bunurile fostului deputat PD, cercetat penal pentru fapul îmbogățirii ilicite comise în perioada anilor.

Sursa: jurnal.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker