Politic

Consilierii municipali de Orhei prestează servicii gratuite sau în condiții avantajoase pentru Partidul Șor de zeci de mii de le

Comisia Electorală Centrală a publicat rapoartele financiare și lista donațiilor, depuse de partidele din Republica Moldova pentru prima jumătate a anului 2017. După cum relatează radioorhei.info, printre acestea se numără și documentele Partidului Șor, condus de primarul de Orhei. Formațiunea a primit donații de un milion de lei de la un agent economic și mai mulți consilieri municipali.

În bani, partidul primarului de Orhei a primi 651,3 mii de lei de la compania „Dufremol”, gestionată de familia sa și care administrează un lanț de magazine dute-free din Moldova.

Sub formă de servicii gratuite sau în condiții mai avantajoase decât valoarea comercială, formațiunea a primit donații în sumă de cca 330 mii de lei, inclusiv din partea mai multor consilieri municipali din Orhei.

Cele mai valoroase servicii le-a prestat consilierul Ion Golban – 66810 lei. Pe locul doi se clasează președintele fracțiunii majoritare, Pavel Verejanu, cu o valoare a serviciilor prestate de 60020 de lei. Fostul șef al Fiscului din Chișinău, fostul consilier raional din partea PLDM, Vitalie Balinschi, care a devenit consilier pe listele PLDM în consiliul orășenesc, dar ulterior a trecut la Partidul Șor, a prestat formațiunii, conduse de primarul Ilan Șor, servicii în valoare de 59756 lei.

Servicii mai modeste au prestat pentru formațiunea din care fac parte consilierii Grigore Sfecla și Cristian Botnarenco, de 25865 și 12600 lei, respectiv.

Alte persoane menționate în raportul formațiunii sunt Dinu Țurcanu, cu servicii de 69390 lei și Iuri Cuznețov  –  33700 lei.

În dreptul la toate contractele prestate de cei nominalizați mai sus este stipulat că serviciile au fost prestate pentru ”contract de utilizare necompensate”.

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker