EvenimenteSocial

Cinci angajați ai Ministerului de Interne au fost diagnosticați cu noul tip de coronavirus

Cinci angajați ai Ministerului de Interne au fost diagnosticați cu noul tip de coronavirus, iar 178 de angajați ai MAI se află în autoizolare. Informația a fost confirmată de ministrul de Interne, Pavel Voicu, la postul public de televiziune.

„Nu cred că ar trebui de ascuns că noi avem la moment 178 de angajați ai Ministerului de Interne care stau în autoizolare. Avem 5 cazuri de colegi de-ai noștri care sunt contaminați. Sunt trei angajați de la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și alții doi de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Au fost depistați pozitiv cu noul tip de coronavirus. Mai avem alții doi suspecți, așteptăm rezultatul”, a precizat ministrul de Interne.

Amintim că până la această oră în Republica Moldova sunt confirmate 177 de cazuri de infecție cu virusul COVID-19.

Sursa: jurnal.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker