Știri

Parlamentul returnează în bugetul public circa 10 milioane de lei, pentru susținerea sistemului medical

Parlamentul returnează în bugetul public circa 10 milioane de lei, prin reducerea cheltuielilor destinate Legislativului pentru anul 2020. Banii vor fi utilizați pentru susținerea sistemului medical, în contextul în care numărul persoanelor contaminate cu Covid-19 în Moldova este în creștere.

Președinta Parlamentului, Zinaida Grecenîi, a subliniat că prioritatea întregii țări în această perioadă complicată pentru toată lumea este susținerea sistemului medical. „Noi nu facem populism, avem o situație fără precedent nu doar în Republica Moldova. Este foarte important ca să ne concentrăm eforturile și finanțele pentru domeniile de prioritate vitală. Este important să ne susținem reciproc și să respectăm regulile”, a precizat Zinaida Grecenîi.

Anterior, deputații, angajații din cadrul cabinetelor deputaților, comisiilor și din cadrul Secretariatului Parlamentului au donat 684.294 de lei pentru a susține medicii în combaterea coronavirusului. Totodată, în serviciul medicilor a fost pus transportul din dotarea Parlamentului.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker