Evenimente

2483 de persoane eu intrat în Republica Moldova în ultimile 24 de ore

Fluxul de persoane în punctele de trecere a frontierei a constituit 3 514 traversări, dintre care 2483 pe sensul de intrare în Republica Moldova. Toate persoanale revenite au completat fișele epidemiologice.

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei (intrare în RM) au fost: PTF Leușeni – 677 traversări persoane; PTF Aeroport Chișinău – 420 traversări persoane (rute charter); PTF Sculeni – 375 traversări persoane; PTF Tudora – 242 traversări persoane; PTF Giurgiulești-Galați – 182 traversări persoane.

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale: – trei încălcări a regimului zonei de frontieră; – un conducător auto a încălcat regulile de exploatare a vehiculelor; – o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 169 de apeluri de la cetățeni, unde s-a răspuns la întrebările cum se circulă la frontiera de stat, care sunt condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.
Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close