Evenimente

În atenţia cititorilor!

În legătură cu declararea stării de urgenţă şi suspendarea activităţii tipografiei unde tipărim ziarul la Chişinău, numărul din 20 martie al săptămânalului CUVÂNTUL nu a fost posibil să apară în variant print. Toate materialele şi publicitatea au fost plasate pe pagina web cuvintul.md.

Redacţia săptămânalului CUVÂNTUL şi Asociaţia Presei Independente au intervenit la Guvern, Comisia pentru situaţii excepţionale, ÎS „Poşta Moldovei” şi situaţia a fost deblocată.

Astăzi ziarul apare în format mai mare. Vă mulţumim pentru înţelegere. Chiar dacă ne expunem riscurilor majore, noi continuăm să lucrăm pentru a vă informa operativ, corect şi multilateral. Dumneavoastră staţi acasă!

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker