Util

Cum serviciile de design de interior pot transforma imaginea unei afaceri

Imaginea afacerii este direct proporțională cu interiorul spațiului în care se desfășoară activitatea acesteia. Oricât de paradoxal ar fi acest lucru, atmosfera din biroul, magazinul ori salonul tău arată clientului cât de bine investești în identitatea și imaginea companiei tale. Designul interior poate avea un efect major asupra succesului de care dă dovadă businessul tău.

Din dorința de a crea un mediu confortabil și atrăgător atât pentru clienți, cât și pentru angajați, unii antreprenori exagerează în alegerea unui design care nu le reprezintă afacerea sau care nu corespunde cu funcționalitatea spațiului. Este important de știut că amenajarea interioară face diferența în faptul cum oamenii percep o afacere.

De ce contează designul de interior ales corect?

Designul de interior în cadrul spațiilor comerciale îndeplinește un spectru larg de funcții. Iată care sunt câteva din ele:

  • O ambianță plăcută și un spațiu ergonomic sporesc creativitatea și, bineînțeles, productivitatea angajaților. Aceștia, la rândul său, vor participa activ la atingerea succesului companiei.
  • Un spațiu bine amenajat conferă din start clientului o doză de emoții și încredere în afacerea ta.
  • O imagine plăcută a companiei îl va face pe client să se întoarcă, iar faptul acesta îți va poziționa compania la un nivel și mai înalt.

Investițiile în imaginea vizuală a oricărui business se vor întoarce triplat dacă valorifici spațiul pe care l-ai ales pentru a-ți desfășura activitatea. În acest sens, stilurile în design interior alese corect și eficient vor lucra pentru afacerea ta.

Pentru a împrospăta imaginea businessului, optează pentru stilul clasic, modern sau minimalist. Din motive evidente, aceste stiluri influențează pozitiv asupra percepției clienților care interacționează cu afacerea ta. Deosebită atenție trebuie să acorzi și gamelor cromatice prezente în design. Aici, trebuie să mizezi pe culori ce au o legătură cu identitatea companiei tale, dar care, în același timp, vor fi plăcute și memorabile pentru publicul tău țintă. În ceea ce privește funcționalitatea spațiului, este recomandat să optezi pentru mobilier laconic și practic, care va completa perfect amenajarea interioară a întreprinderii.

Dacă nu deții cunoștințe specializate în materie de design interior, dar dorești să schimbi imaginea companiei tale, atunci ar fi bine să apelezi la servicii de design de interior profesioniste. Încrederea în companiile care prestează astfel de servicii trebuie construită pe baza experienței și profesionalismului acestora.  Biroul de arhitectură și design de interiorPolyart Design Studio este aliatul tău în atingerea acestui scop. Având experiență vastă în domeniul arhitecturii interioare, arhitecturii rezidențiale, amenajării interioarelor comerciale și în proiectare, echipa Polyart realizează proiecte cu un caracter unic și o execuție perfectă în stil minimalist. Pe lângă servicii de design de interior și arhitectură, compania prestează și serviciul de vizualizare în 3D. Acest serviciu are ca scop obținerea imaginilor 3D de înaltă calitate pentru toate tipurile de construcții.

Lucrările studioului Polyart Design vorbesc de la sine. Pentru a apela la serviciile sus menționate, e suficient un sunet la +373 69 34 25 61 sau o vizită la adresa str. Vlaicu Pîrcălab 45, or. Chișinău. Nu ezita, schimbă percepția clienților tăi despre afacerea ta.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker