EvenimenteOrhei

Casa unei familii din Mana, Orhei a fost mistuită de flăcări în această dimineață

Locuința unei tinere familii din satul Mana a fost cuprinsă de flăcări în dimineața zilei de luni, 24 martie. Potrivit maiorului Afanasie Stici de la Direcția Situații Excepționale Orhei, citat de radioorhei.info,  la fața locului s-au deplasat două autospeciale și o echipă de 5 pompieri.

Aceștia au lichidiat incendiul și au ajutat la evacuarea bunurilor ce au putut fi salvate, din casa care se afla în reparație. Din fericire membrii familiei, soț, soție și doi copii cu vârstele de 2 și 3 ani nu au avut de suferit, fiind consultați și de o echipă a asistenței medicale urgente. Cauza incendiului urmează a fi stabilită.

Foto: DSE Orhei

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker