Politic

 Alexandru Pînzari ar reveni „cu mare plăcere” la Ministerul Afacerilor Interne: „Copiii au avut stres, să fiu sincer, când am acceptat această funcție”

 Alexandru Pînzari ar reveni „cu mare plăcere” la Ministerul Afacerilor Interne.

Alexandru Pînzari a spus că a primit de la PDM oferta de a conduce Apărarea și că a ezitat la început.

„Am primit inițial un mesaj de la un coleg de-al meu, care este membru de partid, am scris imediat că, categoric, sunt împotrivă. Pe urmă am numărat până la zece și am spus hai să ne întâlnim și să discutăm. Abia mi-am găsit liniștea în familie, am trei copii. Îmi place lângă ei și lor le place lângă mine. „Copiii au avut stres, să fiu sincer, când am acceptat această funcție”, a declarat acesta.

A explicat de ce nu a revenit la conducerea Inspectoratului General al Poliției, după ce a fost restabilit în funcție de instanța de judecată:

„Toți cei care purtăm epoleți e greu să te integrezi în altă parte, fiindcă e ceva specific, mai ales după ce lucrezi o perioadă lungă de timp. Dar când am fost restabilit, am fost invitat de ministrul Voicu, am discutat destul de amiabil. Nu că l-aș fi condiționat, dar am discutat și am spus că aș vrea să revin, dar cu 10-15 angajați pe care îi consider buni. Am înțeles că asta este imposibil, am bătut palma și în aceeași zi am refuzat această funcție”.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker