Evenimente

Din 125 de persoane infectate, șase sunt din stânga Nistrului, inclusiv cu transmitere locală

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a declarat în cadrul briefingului de presă că din 125 de persoane contaminate, șase persoane sunt din stânga Nistrului, care s-au infectat inclusiv prin transmitere locale, relatează unimedia.info.

„La momentul actual avem 125 de cazuri de infecție cu Covid-19. 1011 persoane au fost investigate în total. Avem cazuri de import 45: Italia, Marea Britanie, Franța, Elveția, Ucraina, Rusia, România și Cehia”, a declarat ministra Sănătății.

„Cazuri cu transmitere locală sunt 80: Chișinău-32 de cazuri, Hîncești-18, Căușeni-5, Ștefan-Vodă-4, Ialoveni-3, Anenii Noi-3, Soroca-3, Sîngerei-2, Șoldănești-2, Cantemir și Rîșcani-câte un caz. În regiunea din stânga Nistrului avem 6 cazuri, inclusiv cu transmitere locală. ”

„Avem 109 persoane suspecte cu Covid-19 la care urmează astăzi să aflăm rezultatele, dintre care adulți-96 și copii-13”, a conchis Dumbrăveanu.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker