Politic

Curtea Constituțională a validat astăzi mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova al lui Ștefan Gațcan

Magistrații Curții Constituționale (CC) au validat astăzi mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova al lui Ștefan Gațcan. Fracțiunea PSRM va avea, începând de astăzi, 37 de mandate în Parlament.

Socialistul Ștefan Gațcan a câștigat alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr. 38, Hâncești, la scrutinul din 15 martie 2020.

Acesta a fost ales cu 5539 de voturi (39,45%). Pe locul doi s-a clasat Olesea Stamate, din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, cu 4554 de voturi. Ion Mereuță, reprezentantul Partidului Democrat s-a clasat pe locul trei, cu 1810 voturi.

Prezența totală la vot a fost de 14.400 de alegători, adică 23,3% din cei înscriși în listele electorale.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker