Evenimente

Un bărbat originar din Republica Moldova, a decedat astăzi, 24 martie 2020, într-un spital din Madrid, răpus de Covid-19

Un bărbat originar din Republica Moldova, a decedat astăzi, 24 martie 2020, într-un spital din Madrid, răpus de Covid-19. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către un reprezentant al Ministerului de Externe.

„Astăzi, un cetățean al Republicii Moldova în Spania, diagnosticat cu Covid-19, a decedat într-o unitate medicală din Madrid. Ambasada Republicii Moldova la Madrid este în contact cu rudele”, a precizat Sergiu Corcodel, colaborator al serviciului de presă al MAEIE.

Potrivit lui, diplomații examinează posibilitățile repatrierii trupului neînsuflețit al cetățeanului moldovean.

Acesta este al doilea deces al unui cetățean moldovean aflat peste hotarele țării, provocat de Covid-19. Săptămâna trecută, o femeie din Republica Moldova s-a stins din viață în Italia, din cauza coronavirusului.

Astăzi în Republica Moldova au fost confirmate 16 cazuri noi de infecție cu Covid-19. Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 125.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker