Politic

În plină pandemie de COVID-19, Dodon se preocupă de prietenia moldo-rusă: Va uni și mai mult R. Moldova de Rusia

Igor Dodon este convins că pandemia de coronavirus va uni și mai mult R. Moldova cu Rusia. Mai mult decât atât, președintele afirmă că COVID-19 nu poate împiedica dialogul dintre R. Moldova și Federația Rusă. Declarațiile au fost făcute de Dodon pe pagina sa de Facebook, după întrevedere de astăzi cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov.

„Am discutat un spectru larg de chestiuni ce țin de dezvoltarea și consolidarea parteneriatului strategic dintre țările noastre în cele mai importante domenii. Am fost unanimi în opinia că pandemia de coronavirus nu poate fi un impediment în dialogul dintre Moldova și Rusia, exprimîndu-ne convingerea că această criză globală va uni și mai mult popoarele noastre frățești”, notează Dodon.

Amintim că noul coronavirus a provocat peste 15 mii de decese, la nivel mondial. Până acum, în R. Moldova a fost înregistrat un deces, iar la momentul de față avem 109 cazuri confirmate de COVID-19.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker