Evenimente

4 medici din cadrul Secției terapie intensivă a Spitalului Republican, infectați cu COVID-19

Alți patru medici din cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Este vorba despre un bărbat și trei femei. potrivit surselor Deschide.MD, aceștia sunt asiptomatici, iar rezultatele testelor au fost transmise personalului medical în această dimineață.

Toți cei patru lucrători medicali lucrează în secția de terapie intensivă din cadrul Spitalului.

Contactată pentru o reacție, consiliera ministrului Sănătății, Cristina Stratulat, nu ne-a răspuns la telefon.

Amintim că, zilele trecute, un medic reanimatolog din cadrul aceleiași instituții a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. S-a întâmplat după ce specialista a intubat o femeie infectată cu COVID-19, internată în secția de reanimare a Spitalului, a cărei stare se agravase.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker