Social

Primăria va susține decizia aprobată ieri, care restricționează accesul persoanelor în locuri publice, a anunțat primarul orașului Ion Ceban

Primăria va susține decizia aprobată ieri, care restricționează accesul persoanelor în locuri publice, a anunțat primarul orașului Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

„În legătură cu noile măsuri anunțate după ședința Comisiei Situații Excepțional, precum că din 25 martie va fi limitat accesul în unele spații publice, cum ar fi parcurile sau locurile de joacă pentru copii, primăria municipiului Chișinău va conlucra în totalitate și va veni cu acțiunile necesare”, a scris primarul.

Totodată, a menționat și despre terenurile de joacă care sunt zilnic dezinfectate, deși accesul copiilor este interzis.

În legătură cu decizia de a nu permite persoanelor în etate să părăsească domiciliul, doar în caz de strictă necesitate, municipiul Chișinău va veni în ajutor prin intermediul lucrătorilor sociali și asistenților sociali. De menționat că sunt și aproape 300 de voluntari implicați, care au acceptat să fie de ajutor în această situație de criză.

Primarul a mai menționat că, astăzi, va avea o ședință toți pretorii și șefii de direcții, dar și primarii din suburbii pentru a discuta despre acțiunile care vor fi implementate începând cu ziua de mâine.

Premierul Ion Chicu, a anunțat aseară, după ședința Comisiei pentru Situații de Urgență, că accesul în locurile publice va fi interzis. Totodată, persoanele în etate nu vor putea ieși, nejustificat, din casă.

Ieri au fost confirmate 15 cazuri. Bilanțul a ajuns la 109.

parc / Sursa:facebook.com/ionceban
parc / Sursa:facebook.com/ionceban
parc / Sursa:facebook.com/ionceban
parc / Sursa:facebook.com/ionceban
Sursa: unimedia.info
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker