Social

Se întâmplă în Condrița. Recompensă de 11 mii lei pentru cei, care sunt gata să denunțe cetățenii care nu s-au autoizolat.

Primarul satului Condrița promite o recompensă de 11.000 de lei pentru cei, care sunt gata să-i denunțe pe locuitorii satului Condrița care s-au întors recent  din străinătate și nu s-au autoizolat, astfel reprezentând un pericol pentru restul comunei.

Rog implicarea tuturor locuitorilor responsabili din com. Condrița, să informeze telefonic primarul în caz de vor întâlni prin comună persoane care au sosit din străinătate (cetățeni din Condrița) și nu s-au autoizolat. 

GARANTEZ o renumerare în sumă de 50% din amenda aplicată de 22.500 sau 25.000 lei, pentru fiecare sesizare adeverită.”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker