Evenimente

Doar 6 copii din tot satul au avut posibilitate să meargă într-o tabără de odihnă. Restul vin la şcoală

Copiii din satul Poiana, raionul Şoldăneşti, îşi petrec vacanţa frumos şi util… la şcoală. Pe parcursul verii, administraţia gimnaziului le organizează diverse activităţi sportive şi distractive.

Elevii spun că vin cu plăcere la şcoală pentru ca să se odihnească în compania colegilor.

Nu au bani pentru bilete la tabără, dar asta nu înseamnă că nu se odihnesc. De la mic la mare, elevii din Poiana se adună la gimnaziu. Aici, chiar şi în vacanţă, şcoala este deschisă pentru ei.

Conform unui program bine chibzuit, Liliana Ştefârţă, directoarea gimnaziului, şi Andrian Iaţâc, profesor de informatică, matematică şi fizică, desfăşoară diverse jocuri şi concursuri vesele şi cognitive. Cei mai ageri, mai antrenaţi şi mai sârguincioşi sunt menţionaţi cu diplome. 

Potrivit Lilianei Ştefârţă, în anul curent, din cei peste 80 de elevi, doar 6 au mers la tabere de odihnă. Ceilalţi stau acasă. Majoritatea dintre aceștia vin la școală pentru a-şi petrece timpul liber.

Jocuri şi competiţii sportive vor fi desfăşurate şi în luna august or, deviza corpului didactic este „O şcoală prietenoasă copiilor”.

Natalia Rotari

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker