Evenimente

Satul Pohorniceni, din raionul Orhei, a intrat în carantină pentru o perioadă de 14 zile

Satul Pohorniceni, din raionul Orhei, a intrat în carantină pentru o perioadă de 14 zile, după ce în localitate a fost confirmat un caz de coronavirus. Anterior, și în satele Bălceana, Sofia și Talmaza, precum și în orașul Sîngerei a fost aplicată aceeași măsură, pentru a preveni răspândirea Covid-19.

Decizia privind plasarea în carantină a localității a fost luată de Comisia pentru situații excepționale a raionului Orhei, la 22 martie. Măsura este valabilă pentru următoarele două săptămâni.

Satul Pohrniceni din Orhei, în carantină / Sursa:facebook.com/pg/Primăria-Pohorniceni

 

„Stimați locuitori ai satului Pohorniceni, vă comunicăm confirmarea unui caz de infecție cu COVID-19 pe teritoriul localității. Înțelegem starea de panică ce a cuprins comunitatea noastră, dar vă îndemnăm la calmitate: nu răspândiți zvonuri şi/sau informații false pe marginea acestui caz… Facem un apel către conştiința dvs referitor la respectarea cu strictețe a regulilor de carantină impuse pentru protecția sănătății şi vieții”, menționează autoritatea locală, în adresarea către locuitori.

Astăzi, APL a solicitat locuitorilor care au posibilitatea să ajute la dezinfectarea mașinilor la ieșirea din și intrarea în sat.

Sursa: unimedia.info

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close