Evenimente

Satul Pohorniceni, din raionul Orhei, a intrat în carantină pentru o perioadă de 14 zile

Satul Pohorniceni, din raionul Orhei, a intrat în carantină pentru o perioadă de 14 zile, după ce în localitate a fost confirmat un caz de coronavirus. Anterior, și în satele Bălceana, Sofia și Talmaza, precum și în orașul Sîngerei a fost aplicată aceeași măsură, pentru a preveni răspândirea Covid-19.

Decizia privind plasarea în carantină a localității a fost luată de Comisia pentru situații excepționale a raionului Orhei, la 22 martie. Măsura este valabilă pentru următoarele două săptămâni.

Satul Pohrniceni din Orhei, în carantină / Sursa:facebook.com/pg/Primăria-Pohorniceni

 

„Stimați locuitori ai satului Pohorniceni, vă comunicăm confirmarea unui caz de infecție cu COVID-19 pe teritoriul localității. Înțelegem starea de panică ce a cuprins comunitatea noastră, dar vă îndemnăm la calmitate: nu răspândiți zvonuri şi/sau informații false pe marginea acestui caz… Facem un apel către conştiința dvs referitor la respectarea cu strictețe a regulilor de carantină impuse pentru protecția sănătății şi vieții”, menționează autoritatea locală, în adresarea către locuitori.

Astăzi, APL a solicitat locuitorilor care au posibilitatea să ajute la dezinfectarea mașinilor la ieșirea din și intrarea în sat.

Sursa: unimedia.info

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker