Social

Mai multe străzi și trotuare din capitală intră în reparație. Autoritățile susțin că muncitorii sunt protejați contra Covid-19

Astăzi încep lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe 5 străzi din sectoarele capitalei. Intervenția presupune reabilitarea părții carosabile, schimbarea bordurilor, amenajarea trotuarelor și a zonelor de staționare a transportului public.

Astfel, primele artere care vor intra în reparație sunt str. Ion Inculeț și Nicolae Testemițanu din sectorul Centru, str. Ion Pelivan, tronsonul str. Bucuriei, din sectorul Buiucani și str. Miron Costin din sectorul Rîșcani.

Totodată din 24 martie, autoritățile municipale vor da startul lucrărilor de reparație capitală a trotuarelor și a căilor de acces din bd. Moscova și bd. Mircea cel Bătrân.

De asemenea, sunt în stadiul de realizare trotuarele de pe str. N. Zelinski, tronsonul bd. Decebal – bd. Dacia și str. Mihail Sadoveanu.

Lucrările de reabilitare a străzilor și trotuarelor vor fi executate de Î.M. Regia „Exdrupo”.

Autoritățile susțin că muncitorii antrenați în lucrări respectă măsurile de protecție împotriva Covid-19.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker