Social

VIDEO// În semn de recunoștință, ofițerii de patrulare din toată țara au aplaudat în unison medicii

Ieri, în capitală a avut loc un flash-mob al oamenilor izolați în case,care, în intervalul orelor 18:00 – 18:30, au aplaudat medicii și personalul medical care luptă pentru viața oamenilor infectați cu noul coronavirus. Polițiștii de patrulare au răspuns și ei provocării și au organizat, la rândul lor, un flash-mob cum știu ei mai bine să-l facă.

Cu girofarele aprinse și ajutați de claxoanele mașinilor de patrulare, polițiștii din toată țara au făcut o pauză pentru a dedica o droaie de aplauze de încurajare și susținere pentru medici și toți cei care luptă împotriva Covid-19.

Totodată, Inspectoratul național de patrulare al IGP a îndemnat populația să stea acasă: „Voi #StațiînCasă, noi vom lucra pentru siguranța voastră. #IzolațiDarUniți #AplaudămEroii” este un mesaj care însoțește un videoclip cu gestul ofițerilor de patrulare față de medicii.

 

În Republica Moldova avem confirmate 94 de cazuri de infectare cu Covid-19.

Amintim că la data de17 martie 2020, Parlamentul a instituit stare de urgență în Republica Moldova, pentru următoarele 60 de zile.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker