EvenimentePolitic

Maia Sandu : “Igor Dodon și echipa sa au o singură preocupare – fabricarea și răspândirea minciunilor”

Maia Sandu a venit cu un răspuns oficial la toate știrile false care vehiculează pe rețelele de socializare și l-a făcut pe Dodon vinovat în răspândirea informațiilor false. 

Tot mesajul îl puteți citi mai jos:

“În timp ce toată planeta este îngrijorată de criza provocată de pandemie, Igor Dodon și echipa sa au o singură preocupare – fabricarea și răspândirea minciunilor. Ernest Vardanean, consilierul lui Dodon, și toată armata de dezinformatori finanțați de Președinte distribuie minciuni care nu doar mă acuză pe mine, dar și discreditează instituțiile Uniunii Europene, așa cum spune Peter Michalko, Ambasadorul UE în Republica Moldova, în mesajul său de dezmințire pe care îl puteți citi mai jos.

Peter Michalko: „Am văzut cu dezamăgire cum, chiar și în aceste vremuri dificile, dezinformarea continuă să fie inventată și răspândită. Este cazul știrilor false despre presupusa scrisoare a fostului premier Maia Sandu către un membru al Comisiei Europene, care ar pune Uniunea Europeană într-o lumină negativă în ochii poporului Republicii Moldova. Aceasta este o afirmație complet născocită, nefondată și dezgustătoare, iar autorii acesteia și cei care o răspândesc încearcă să discrediteze Uniunea Europeană și să genereze și mai multă incertitudine în societate. Uniunea Europeană va continua să ofere sprijinul său populației Republicii Moldova. Relațiile noastre cu Republica Moldova rămân bazate pe Acordul de asociere și DCFTA, iar principiul condiționalității stricte continuă să stea la baza cooperării noastre.”

Nu vă lăsați mințiți și ajutați-i și pe alții să afle adevărul, distribuind această postare.”

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker