Social

Dodon : „Școlile din țară nu se vor redeschide până la Paști”

Școlile din țară nu se vor redeschide până la Paști. Declarația aparține șefului statului, Igor Dodon, care a fost expusă în cadrul emisiunii sale „Președintele răspunde”.

„La studii vom reveni doar la ultima etapă, când riscurile vor fi depășite. Ce înseamnă în termeni? Riscul cel mai mare este pentru următoarele 1-2 săptămâni. Deoarece avem perioada până la sărbătorile de Paști, Paștele Blajinilor, școlile și grădinițele nu vor fi deschise”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că marți, Parlamentul a instituit stare de urgență în Republica Moldova,pentru următoarele 60 de zile, adică din 17 martie 2020 și până în 15 mai 2020.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker