Evenimente

Patru cazuri noi de import cu Covid-19 din Ucraina, înregistrate pozitiv astăzi în țară

Patru cazuri noi de import cu Covid-19 din Ucraina, înregistrate pozitiv astăzi în țară, sunt persoane care au plecat în pelerinaj la Mănăstirea Poceaev, iar unele cazuri cu transmitere locală, înregistrate tot astăzi, sunt după ce cetățenii au fost în contact direct cu cei veniți din Ucraina.

Declarația aparține șefului statului, Igor Dodon, efectuată în cadrul ședinței Centrului Unic de Comandă privind gestionarea crizei provocată de virusul Covid-19.

„ Patru cazuri noi de import din Ucraina sunt după ce persoanele au plecat la Mănăstirea Poceaev. Cu toată stima pentru cei care vor să meargă la mănăstire în alte țări, noi toți suntem credincioși, și eu merg la biserică, vă rugăm să vă abțineți la ieșirea din țară la această etapă. Iresponsabilitatea unora duce la majorarea cazurilor pe intern. Cazul plecării la Mănăstirea Poceav, dar și un alt caz despre petrecerea care a fost dată, după ce o femeie s-a întors din afara țării sunt exemple. Suntem pregătiți pentru creșterea numărului de cazuri confirmate pozitiv cu Covid-19 în R. Moldova, dar îndemn la responsabilitate”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că astăzi au fost înregistrate alte 17 cazuri noi de infecție cu Covid-19, 12 sunt cu transmitere locală: 8 cazuri din Chișinău, 1 caz din Hîncești, 2 cazuri din Sîngerei, 1 caz din Ștefan-Vodă.

Sursa: unimedia.info
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker