Util

Care sunt cele mai așteptate gadgeturi ale anului 2020?

În 2019 am avut parte de o mulțime de inovații în materie de tehnologii informaționale. De la procesoare puternice până la ecrane unlimited, toate și-au făcut apariția și au cucerit publicul datorită specificațiilor îmbunătățite comparativ cu anii trecuți, pentru o funcționalitate net superioară. Toate bune, dar suntem în 2020 și așteptăm alte noutăți de la cele mai cunoscute branduri de gadgeturi și telefoane mobile, ce vin cu accesorii pentru a le completa utilitatea.

Ca să nu te bombardăm cu un car de informație nouă, îți prezentăm 5 produse ale brandurilor mondiale care vor fi lansate în 2020.

#1 Apple iPhone 12

Mărul Celebru sau Mărul Mușcat, cum i se mai spune, a capturat piața gadgeturilor cu produsul său îndrăgit Apple iPhone, care, prin apariția sa, inspiră celelalte branduri să creeze capodopere tehnologice similare. Nu e de mirare, pentru că Apple tinde să-și diversifice gama de produse și anual lansează noi smartphone-uri cu specificații de top. Tocmai de aceea, în luna septembrie a anului 2020, ne așteaptă o apariție spectaculoasă a unui gadget de generație nouă. Este vorba despre iPhone 12.

Conform tradiției, la fiecare 3 ani, Apple face un update la tot ce ține de specificații, design și însuși conceptul dispozitivelor. Informațiile zboară pe Internet și se vehiculează precum că al 12-lea Măr va avea aceleași

 

dimensiuni ca cele din 2019, iar marginile vor fi mai drepte și mai dure, iar carcasa mai subțire. În ceea ce privește specificațiile tehnice, producătorii au decis să ne mai țină în suspans.

#2 AirPods 2020

Dacă la începutul anului 2019 exista un singur set de căști AirPods, acum sunt deja trei: căști simple AirPods, AirPods cu încărcare Wireless și AirPods Pro. În a doua jumătate a lunii martie, Apple ne va uimi cu noile produse care vor completa această serie. Este vorba de căștile StudioPods, care se anunță a fi căști perfecte pentru studii (de tipul Over-Ear). Designul și specificațiile acestora se așteaptă a fi de top, ca și a celorlalte modele celebre marca Apple.

Iar în luna septembrie ne așteaptă AirPods Pro Lite. Aici avem de-a face cu o calitate a sunetului și rezistența la apă îmbunătățite, în comparație cu celelalte modele. Fanii Apple se pot bucura de noile accesorii, conectându-le cu ușurință la mult așteptatul iPhone 12 sau celelalte gadgeturi de la același brand.

#3 MacBook Pro al generației 2020

În 2019, Apple deja a făcut câteva update-uri pentru MacBook Pro, însă acum vorbim despre îmbunătățiri mult mai evidente decât cele din trecut. Avem un ecran mai larg și un nou design la tastatură, care cu siguranță vor uimi fanii, dar frumusețea nu e singurul punct forte al acestui laptop. În modelul generației 2020 ne așteaptă o surpriză mai plăcută decât ne-am așteptat. Inginerii de la Apple ne uimesc cu o durată prelungită a funcționării noului gadget. Bateria de 100W ne va oferi tocmai 11 ore de utilizare. În privința acestui aspect, trebuie să fim răbdători și să așteptăm alte update-uri pe care ni le pregătește Apple pentru celelalte modele de Macbook, în a doua jumătate a anului.

#4 Samsung Galaxy S20

Rivalul lui Apple nu se lasă bătut și continuă cu lansarea dispozitivelor atât cu specificații de top, cât și a celor bugetare. Producătorii coreeni au mai făcut-o și anul trecut, însă în 2020 ne așteaptă două produse care ne vor surprinde plăcut. După succesul lui Samsung Galaxy S11, inginerii companiei lansează un produs cu adevărat revoluționar, de data aceasta cu un alt nume – Galaxy S20. Cu un procesor Exynos 990 plus un display Infinity-0 Dynamic AMOLED și alte specificații de invidiat, smartphone-ul, cu siguranță, atrage chiar și atenția fanilor Apple.

Al doilea produs așteptat de la coreeni este un smart watch cu design clasic – un stil ce nu va îmbătrâni niciodată. Numele de Galaxy Watch Noblesse ne spune aproape totul despre accesoriul anului 2020. După produsele lansate pe segmentul Sport, Samsung decide să țintească și spre sfera Business. În Internet nu s-au strecurat prea multe specificații tehnice despre acest gadget, se cunoaște doar că va fi în două dimensiuni, iar numele modelului este SM-R840.

#5 Xiaomi Mi 10

Brandul chinez Xiaomi lansează anual o mulțime de accesorii inteligente nu doar pentru oficiu, casă, dar și pentru hobby-uri. Nici la capitolul smartphone-uri nu rămâne în urmă. Anul acesta, Xiaomi ne va uimi cu o lansare destul de interesantă. Ne așteaptă un Xiaomi Mi 10 cu procesorul Qualcomm Snapdragon 865 și un display AMOLED de 6,57 inch. Cu memoria internă până la 512GB și capacitatea bateriei de 4500 mAh, noul Xiaomi va inunda indubitabil magazinele online de telefoane mobile și își va bucura fanii cu specificațiile sale, combinate cu un preț bun.

Se așteaptă un an plin de realizări și surprize frumoase în domeniul tehnologiilor informaționale, care nu trebuie ratate. Sfera high-tech nu încetează să ne uimească și să ne pună anual la dispoziție o mulțime de gadgeturi noi. Ca să nu ratezi nimic, vino la Darwin – magazinul tău de telefoane mobile în Chișinău – și află care gadgeturi ale brandurilor faimoase ți se potrivesc cel mai bine. Începe noul deceniu cu Darwin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker