Evenimente

O angajată a Poliției de Frontieră a fost diagnosticată cu Covid-19

O angajată a Poliției de Frontieră a fost diagnosticată cu Covid-19, după ce a fost supusă testului de laborator, la Spitalul Toma Ciorbă din capitală. Colegii care au contactat cu femeia sunt izolați la domiciliu și monitorizați de medici. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.

Polițista de frontieră s-a adresat la spitalul Toma Ciorbă de acasă, având simptome ale Covid-19, cu o zi înainte de a fi testată pozitiv. „Este vorba despre colega noastră, care face echipă cu cei din Aeroportul Internațional Chișinău. Ieri a fost confirmat diagnosticul, este internată la Spitalul Toma Ciorba. Starea este satisfăcătoare”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.

Colegii pacientei sunt autoizolați la domiciliu și vor sta 14 zile în carantină. „Toți colegii care au fost în tură cu angajata noastră sunt monitorizați de personalul medical al Poliției de Frontieră, sunt izolați la domiciliu. Colegii din secția medicală duc evidența tuturor persoanelor cu care a contactat bolnava”, a precizat Raisa Novițchi.

Așa cum traficul aerian a fost sistat temporar, la decizia autorităților, în Aeroport mai activează doar câțiva angajați care mențin regimul în punctul de trecere al AIC.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker