Social

VIDEO// Igor Dodon își dezinfectează mâinile doar în automobilul de serviciu.

Igor Dodon își dezinfectează mâinile doar în automobilul de serviciu. Aflat astăzi la Bălți, șeful statului nu a ezitat să demonstreze jurnaliștilor cum se protejează de coronavirus.

Așa facem de fiecare dată, și la ieșire din mașină și la intrare în mașină. După fiecare întrevedere”, a spus șeful statului, Igor Dodon, citat de Nrodnews.md.

În schimb, Dodon a trecut nestingerit pe lângă soluțiile dezinfectante din holul Teatrul Național „ Vasile Alecsandri” din Bălți, acolo unde unde s-a întâlnit cu președinții de raioane din nordul țării, pentru a discuta despre măsurile de prevenție a coronavirusului. Mai mult, liderului de la Condrița nu ia fost măsurată temperatura.

De ce nu vă dezinfectați mâinile? Eu în mașină îmi dezinfectez mâinele. Acuș vă arăt”, a precizat președintele Republicii Moldova.

Șeful statului a declarat că își pune masca de protecție doar când vizitează instituțiile curative din țară.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker