Evenimente

Bărbat găsit plin de sânge la Edineț. A murit peste o oră la spital

Un bărbat însângerat a fost preluat de o ambulanță, însă din nefericire a murit peste o oră la spital. Cazul a avut loc în această seară în localitatea Hlinaia, din raionul Edineț.

Potrivit oamenilor din localitate, victima, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a avut un conflict cu un cosătean care l-ar fi înjunghiat cu un cuțit. Incidentul a avut loc în jurul orei 17:00, iar la fața locului a intervenit o ambulanță care a transportat victima la spitalul din orașul Edineț, unde din nefericire, în jurul orei 18:00, victima a decedat.

Oamenii legii au reținut un suspect în acest caz care s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani.

Am încercat să aflăm mai mutle detalii despre acest caz de la Diana Fetco, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, însă a aceasta nu ne-a răspuns la telefon.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker