Social

Dozatoare cu dezinfectant în autobuzele din Chișinău, astfel ca cetățenii să își poată dezinfecta mâinile.

Parcul Urban de Autobuze a instalat, astăzi, dozatoare cu dezinfectant în autobuzele din Chișinău, astfel ca cetățenii să își poată dezinfecta mâinile.

Potrivit primarului orașului Chișinău Ion Ceban, de mâine, vor fi instalate și în troleibuzele din oraș. Această măsură vine să combată infectarea în masă cu Covid-19.

Totodată, primarul îndeamnă oamenii să păstreze distanța socială atunci când ies din casă.

Primăria a propus luni mai multe modificări privind transportul public din Chișinău. Astfel a solicitat ca angajații din domeniile principale să beneficieze de transport gratuit.

La fel de luni toate punctele comerciale cu amănuntul și-au sistat activitatea, cu excepția magazinele alimentare, farmaciile și stațiile PECO.

Parlamentul a instituit stare de urgență în Republica Moldova, pentru următoarele 60 de zile, adică din 17 martie 2020 și până în 15 mai 2020. Mai multe măsuri prevăzute în decizia Parlamentului au fost deja adoptate, cum ar fi restricționarea circulației, regim special de intrare-ieșire în țară, dar și a unui regim special de circulație în interiorul țării, introducerea măsurilor de carantină, interzicerea manifestațiilor publice.

Pe data de 7 martie a fost confirmat primul caz de infectare prin Coronavirus de tip nou în Republica Moldova. Este vorba despre o femeie, revenită azi din Italia, în vârstă de 48 ani.

dozatoare / Sursa:facebook.com/i.ceban.public
dozatoare / Sursa:facebook.com/i.ceban.public
Sursa: unimedia.info
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker