Social

Dozatoare cu dezinfectant în autobuzele din Chișinău, astfel ca cetățenii să își poată dezinfecta mâinile.

Parcul Urban de Autobuze a instalat, astăzi, dozatoare cu dezinfectant în autobuzele din Chișinău, astfel ca cetățenii să își poată dezinfecta mâinile.

Potrivit primarului orașului Chișinău Ion Ceban, de mâine, vor fi instalate și în troleibuzele din oraș. Această măsură vine să combată infectarea în masă cu Covid-19.

Totodată, primarul îndeamnă oamenii să păstreze distanța socială atunci când ies din casă.

Primăria a propus luni mai multe modificări privind transportul public din Chișinău. Astfel a solicitat ca angajații din domeniile principale să beneficieze de transport gratuit.

La fel de luni toate punctele comerciale cu amănuntul și-au sistat activitatea, cu excepția magazinele alimentare, farmaciile și stațiile PECO.

Parlamentul a instituit stare de urgență în Republica Moldova, pentru următoarele 60 de zile, adică din 17 martie 2020 și până în 15 mai 2020. Mai multe măsuri prevăzute în decizia Parlamentului au fost deja adoptate, cum ar fi restricționarea circulației, regim special de intrare-ieșire în țară, dar și a unui regim special de circulație în interiorul țării, introducerea măsurilor de carantină, interzicerea manifestațiilor publice.

Pe data de 7 martie a fost confirmat primul caz de infectare prin Coronavirus de tip nou în Republica Moldova. Este vorba despre o femeie, revenită azi din Italia, în vârstă de 48 ani.

dozatoare / Sursa:facebook.com/i.ceban.public
dozatoare / Sursa:facebook.com/i.ceban.public
Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close