Evenimente

Un polițist a păzit ca doi bărbați să violeze o minoră

 

Foto: ziarelive.com 

O minoră în vârstă de 16 ani a fost violată când se întorcea acasă de la discotecă. Totul s-a întâmplat în noaptea de 22 spre 23 în satul Pelivan, raionul Orhei, când doi indivizi i-au propus să o ducă acasă cu mașina, relatează unimedia.info.

Învinuiţii, care se cunoşteau cu victima, au ademenit-o în automobilul unuia dintre aceştia sub pretextul de a o duce acasă. Prin constrângere psihică şi fizică, aceştia au abuzat sexual minora. Crima s-a produs în prezenţa celui de-al treilea complice, care s-a dovedit a fi poliţist în cadrul Inspectoratului de poliţie Orhei.

Imediat după cele întâmplate, tânăra s-a adresat oamenilor legii, iar la scurt timp agresorii au fost reţinuţi şi puşi sub învinuire.

Pentru violul unei minore, comis de două sau mai multe persoane, norma penală prevede până la 12 ani închisoare.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker