Evenimente

O femeie a decedat la Bulăiești, Orhei după ce peste ea a căzut zidul unei construcții părăsite

O femeie de 68 de ani din Bulăiești a decedat duminică, 15 martie după ce peste ea a căzut zidul unei construcții părăsite. Potrivit informațiilor oferite pentru Radio Orhei de mariorul Afanasie Stici, din cadrul Direcției Situații Excepționale Orhei, salvatorii au fost alertați despre acest caz în seara zilei de ieri, în urma apelului parvenit de la rudele femeii care au găsit-o printre dărâmături.

La fața locului s-au  deplasat două autospeciale , câte una din Orhei și Susleni și echipa de pompieri sub conducerea șefului de gardă Panteleimon Calugher. Salvatorii au extras cadavrul femeiei, blocat sub rămășițele zidului unei case pe jumătate demolate.

Potrivit lui Afanasie Stici se presupune că femeia, care locuia în preajmă ar fi intrat în casa părăsită pentru a căuta ceva trebuincios în gospodărie, deoarece avea pe mâini mănuși de construcție. Din motive necunoscute peste victimă s-a prăbușit peretele construcției avarite, totuși toate circumstanțele accidentului rămân a fi stabilite de organele de drept.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker