Evenimente

Igor Dodon, înconjurat de un alai de bodyguarzi, toți fără maști de protecție sau mănuși și fără să respecte distanța recomandată de specialiști.

În timp ce în RM a fost instituită stare de urgență pentru 60 de zile din cauza pandemiei COVID-19, iar peroanele care nu vor respecta măsurile de profilaxie vor fi amendate, șeful statului, Igor Dodon, a întreprins o vizită la Bălți, fiind înconjurat de un alai de bodyguarzi, toți fără maști de protecție sau mănuși și fără să respecte distanța recomandată de specialiști.

Marina Negara, consilieră a Consilului municipal Bălți, a postat pe pagina sa de facebook câteva poze, în care președintele este înconjurat de paza sa de corp, dar niciunul dintre ei nu poarte măști de protecție și nu respectă distanța de 1 metru.

Consiliera ne mai spune că nu știa despre vizita de astăzi a președintelui și nici nu știe care este scopul acesteia.

Pe pagina sa de facebook, Igor Dodon scrie că întreprinde o vizită în orașul Bălți, unde are loc ședința zonală cu conducătorii Comisiilor pentru Situații Excepționale din mai multe raioane, dar și în legătură cu situația actuală din municipiu.

„Ținând cont de starea dezastruoasă a drumurilor din municipiul Balti, care este al doilea oraș ca număr de populație din țară, după orașul Chișinău, am venit cu inițiativa, și mă adresez guvernului, ca la modificarea bugetului care va avea loc peste cîteva zile, să fie alocate suplimentar 25 milioane de lei pentru reparația drumurilor din min. Bălți, sau de 10 ori mai mult decît a fost prevăzut inițial în Bugetul de Stat (acum e prevazut 2,1 mln lei), iar împreuna cu mijloacele Fondului Rutier din bugetul de stat în acest an vor fi alocate pentru reparația drumului peste 40 mln lei”, menționează Dodon pe pagina sa.

Igor Dodon

Bălți

Bălți
Sursa: jurnal.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker