Evenimente

Din 23 martie 2020 vor fi redeschise magazinele agricole și magazinele de comercializare a pieselor de schimb necesare în procesul tehnologic al producătorilor agricoli!

Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook ai Platformei DA.

„Apelul Platformei DA de a relua unele activităţi de comerţ a fost auzit şi din 23 martie 2020 vor fi redeschise magazinele agricole și magazinele de comercializare a pieselor de schimb necesare în procesul tehnologic al producătorilor agricoli!

Vice-preşedintele Parlamentului şi Preşedinte al fracţiunii Platforma DA, Alexandr Slusari, salută această decizie a guvernării ca reacţie la apelul nostru, dar îşi exprimă şi o nedumerire:
„Însă nu înțeleg de ce acest lucru se va întâmpla tocmai de luni. În teritoriu mulți fermieri sunt nedumeriți. În primăvară nu aduce anul, cât aduce o zi. Mai ales în condițiile secetei!”

Oricum, deviza noastră e neschimbată – împreună vom trece şi peste această criză!”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker