Evenimente

VIDEO// Atenție, FAKE! „Cumătra” știe mai bine ce se întâmplă la „Toma Ciorbă”

În plină pandemie, se pare că trebuie să luptăm nu doar cu virusul dar și cu dezinformările, bârfele și știrile false. După mesaje despre hoți mascați în medici, elicoptere care vor arunca dezinfectat, astăzi un alt mesaj audio este distribuit pe rețelele de socializare cel mai probabil pentru a crea panică în societate. Nu este clar cine vorbește, conține cuvinte necenzurate, iar sursa informației este „cumătrul Radu”.

Menționăm că în ultimele zile informații care nu corespund realității circulă pe diverse site-uri și pe rețelele de socializare. Se întâmplă atât la nivel global, cât și în Republica Moldova.

Oamenii legii menționează că acțiunile sunt ilegale și dau asigurări că cei care scriu aceste mesaje vor fi trași la răspundere „Atenționăm persoanele care stau în spatele acestor informații false, să nu profite de situația epidemiologică din țară pentru a panica populația și pentru a perturba activitatea organelor competente”, se arată într-un comunicat al poliției.

Vă îndemnăm să vă informați doar din surse oficiale și chiar dacă nu sunteți inițiatori ai acestor mesaje false, să nu le distribuiți.

Sursa: agora.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker