Evenimente

Primul caz în acest an de depistare și nimicire a unei muniții la Orhei

În zilele de odihnă la Orhei a avut loc primul caz în acest an de depistare a unei muniții din cel de-al Doilea Război Mondial.

Căpitanul Direcției Situații Excepționale Orhei, Afanasie Stici a relatat pentru Radio Orhei că obiectul, care s-a dovedit a fi o bombă de fabricație sovietică, pentru aruncător de calibru 82 mm, a fost găsit în pădurea din cartierul Nistreană. Despre acest lucru a fost anunțată poliția, care a asigurat paza locului până la sosirea geniștilor Armatei Naționale. Aceștia au ridicat și transportat bomba pentru a fi lichidată.

Anul trecut în raionul Orhei au fost înregistrate cca 8 cazuri de depistare a muniției din cel de-al Doilea Război Mondial.

În context se atrage atenția că în cazul depistării munițiilor trebuie evitat orice contact cu acestea și anunțate imediat Direcția Situații Excepționale Orhei și Inspectoratul de Poliție Orhei.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker