Evenimente

Promisiunile partinice la Orhei vor fi realizate pe bani publici

Consilierii raionali au votat în ședința recentă modificarea bugetului raional pentru anul curent prin care au alocat pentru 7 primării conduse de reprezentanții Partidului Șor peste 7 milioane de lei pentru alimentarea cu energie electrică a sistemelor de iluminare stradală.

În cadrul ședinței s-a propus suplimentarea sumelor deja calculate pentru 3 primării. Astfel  Primăria Mălăiești va primi în loc de 407,1 mii lei – 550 mii lei, Primăria Puțintei în loc de 710,8 mii lei – 770 mii lei, iar Primăria Neculăieuca în loc de 66 mii lei – 245 mii lei.

Neschimbate au rămas sumele pe care le vor primi Primăria Crihana – 1383,9 mii lei, Primăria Morozeni – 880 mii lei, Primăria Seliște – 1738,5 mii lei și Primăria Susleni – 1568,3 mii lei, relatează radioorhei.info.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker