Evenimente

Un moldovean, diagnosticat cu Covid-19 în România, adus de SMURD la spitalul „Toma Ciorbă” din Chișinău

Un cetățean moldovean, care a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus în România, a fost transferat de un echipaj medical român la frontiera cu Republica Moldova într-un echipaj SMURD și transportat la Chișinău.

„Pacientul a fost preluat de la punctul de trecere al frontierei de stat de la Giurgiulești, de un echipaj al serviciului medical de urgență Cahul și transportat la Spitalul clinic de boli infecțioase „Toma Ciorbă” din municipiul Chișinău”, informază Ministerul Sănătății.

Solicitată de UNIMEDIA, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat, declarat că la acest moment, nu poate să ne ofere mai multe detalii despre acest caz.

Bărbatul este a 30-a persoană diagnosticată cu Covid-19 din țara noastră.

Menționăm că în Republica Moldova, până astăzi – 17 martie 2020, au fost diagnosticate cu noul tip de coronavirus 29 de persoane.

Până acum, o persoană s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus, în timp ce o altă persoană testată pozitiv la coronavirus se află într-o stare gravă, iar medicii de la spitalul clinic Republican fac tot posibilul să îi salveze viața.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker