Advertoriale

Citaţie publică!

Judecătoria Orhei, sediul Rezina, în conformitate cu art.108 al CPC RM, solicită prezentarea lui Şova Victor, născut la 14.06.1985, cu ultimul domiciliu cunoscut în or. Rezina, str. 27 August, 50 „A”, ap. 24, pentru ziua de 21.04.2020, ora 08.30, în calitate de pârât, pe adresa: or. Rezina, str. Voluntarilor 3, sala nr.3, unde va avea loc examinarea cererii de chemare în judecată înaintată de Sandu Ina împotriva lui Şova Victor privind încasarea pensiei de întreţinere pentru copilul minor. În caz de neprezentare cauza va fi examinată în lipsa intervenientului accesoriu. Judecător Ivan Parii.

Judecătoria Orhei, sediul Rezina, în conformitate cu art.108 al CPC RM, solicită prezentarea lui Şevcenco Valentin, născut la 02.11.1953, cu ultimul domiciliu cunoscut în or. Râbniţa, str. Şcerbacova, 10, ap. 2, în calitate de pârât, la şedinţa de judecată pentru data de 12.05.2020, ora 13.00, pe adresa: or. Rezina, str. Voluntarilor, nr. 3, sala nr.4, unde va avea loc examinarea cererii de chemare în judecată înaintată de Şevcenco Nina împotriva lui Şevcenco Valentin privind desfacerea căsătoriei. În caz de neprezentare cererea va fi examinată în lipsa pârâtului. Judecătoare Veronica Cuculescu.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker