Știri

Ultima oră!!! 6 cazuri noi de infecție cu noul coronavirus.

Laboratorul Agenției Naționale de Sănătate Publică a confirmat astăzi, 16 martie, 6 cazuri noi de infecție cu noul coronavirus. În total, în Republica Moldova sunt 29 de persoane infectate cu Covid-19.

„Avem 29 de cazuri. 15 sunt de import, 14 sunt transmitere locală. Pe parcursul zilei de astăzi în baza testelor efectuate avem 6 cazuri noi, 2 sunt de import la persoanele care au revenit din Marea Britanie, iar 4 de transmitere locală”, a spus ministra.

„Toate sunt spitalizate, starea pacientei care a fost transferatp de la Toma Ciorbă la Republican este critica și speram să reușim să salvăm viața. Doamna care se află în stare critică a fost contaminat și soțul, este internat și dumnealui la Institutul Toma Ciorba”, a mai declarat ministra.

Primul caz de coronavirus în Republica Moldova a fost înregistrat pe 7 martie 2020, fiind vorba de o femeie revenită din Italia. Ulterior au fost înregistrate alte 8 cazuri de infectare cu coronavirus la persoane revenite din Italia, țară afectată masiv de virus de tip nou, Covid-19.

Pe 14 martie, autoritățile au anunțat teste pozitive pentru alte două persoane revenite din Marea Britanie și Franța, dar și un caz de transmitere locală, în total, bilanțul celor infectați cu coronavirus în Moldova ajungând la 12.

Sursa: unimedia.info

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker