Evenimente

Lunetistul lui Putin, găsit împușcat în cap

Un lunetist din garda care asigură securitatea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, a fost împușcat mortal în cap.

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, făcea parte din Serviciul Federal de Protecție (FSO), iar trupul neînsuflețit a fost găsit de un cunoscut, care venise să verifice ce se întâmplă întrucât bărbatul nu mai putuse fi contactat de câteva zile.

Ușa apartamentului era încuiată din interior, așa că cunoscutul a trebuit să intre pe fereastra bucătăriei, descoperind victima pe podeaua bucătăriei.

Potrivit surselor invocate de UAWire.com, lângă corp se afla un pistol „Osa”, cu care, conform datelor preliminare, s-ar fi tras. Ancheta verifică, printre altele, posibilitatea sinuciderii, deși nu a fost găsit niciun bilet în casă.

Victima făcea parte din Unitatea Militară nr. 11488 a Serviciului Federal de Securitate din Rusia, care este format din lunetiști instruiți să asigure securitatea președintelui rus.

Sursa: jurnal.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker