Social

În Republica Moldova ar putea fi declarată stare de urgență.Decizia urmează să fie luată astăzi la 16:30

În Republica Moldova ar putea fi declarată stare de urgență în legătură cu răspândirea virusului COVID-19. Decizia urmează să fie luată astăzi la 16:30, la ședința Comisiei Situații Excepționale.

„Deja există condiții pentru a declanșa această stare de urgență. Va permite statului să mobilizeze mai multe resurse, să poată acționa cu mai multe capacități pe toate ariile de combatere a acestei epidemii, inclusiv aprovizionarea cu produse alimentare, gestionarea entităților comerciale, dacă va fi necesar, și multe alte competențe”, a declarat premierul Ion Chicu.

„Dacă la 16:30 se decide, imediat voi convoca Guvernul și mă voi adresa Parlamentului pentru declanșarea stării de urgență”, a adăugat șeful Guvernului.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker