Social

Andrei Năstase, despre decizia autorităților române de a livra medicamente pentru RM: „Frații în veci vor fi Frați! Vă mulțumim!”

Andrei Năstase, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care le mulțumește autorităților române pentru sprijinul acordat în lupta cu virusul COVID-19.

Autoritățile române au  autorizat livrarea unor medicamente pentru Republica Moldova, cu scopul  asigurării cu necesarul medicamentos a instituțiilor medico-sanitare publice din țară, după ce exportul de medicamente din România a fost sistat pentru 6 luni după instituirea Codului Roșu de risc de infecție cu noul coronavirus

„Frații în veci vor fi Frați! Vă mulțumim!

România este alături de cetățenii R. Moldova și prin autorizarea exporturilor de medicamente pentru asigurarea cu necesarul medicamentos a instituțiilor medico-sanitare publice din Republica Moldova.
Prin această măsură România urmărește, de o manieră prioritară, să acorde sprijin direct cetățenilor Republicii Moldova.
România a fost și este mereu alături de cetățenii Republicii Moldova, acordând ajutor de fiecare dată, la nevoie, în spiritul relației speciale bazată pe comunitatea de limbă, istorie și cultură, și fundamentată pe cooperarea în cadrul Parteneriatului strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker