Evenimente

Un bărbat de 57 de ani, din satul Răzeni, Ialoveni, a decedat noaptea trecută după ce a fost lovit de o mașină.

Un bărbat de 57 de ani, din satul Răzeni, Ialoveni, a decedat noaptea trecută după ce a fost lovit de o mașină. În momentul impactului, acesta mergea pe acostament, pe traseul Chișinău-Cimișlia.

Potrivit unui comunicat al IP Ialoveni, accidentul a avut loc la data de 14 martie 2020, la ora 22:50. Poliția din Ialoveni a fost sesizată de șoferul automobilui, un bărbat de 41 ani, prin intermediul serviciului 112, care a comunicat că în timp ce se deplasa pe traseul Chișinău-Cimișlia, în apropierea satului Răzeni raionul Ialoveni, ar fi tamponat un pieton.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că pe traseul Chișinău-Cimișlia, automobilul de marca Dacia-Logan, condus de un bărbat de 41 ani, locuitor al municipiului Chișinău, deplasându-se pe partea dreaptă a carosabilului din direcția raionului Cimișlia spre municipiul Chișinău, a tamponat pietonul, un bărbat de 57 ani, locuitor al satului Răzeni, care se mergea pe acostament. În urma impactului, pietonul a decedat pe loc.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker