EvenimenteSocial

Două persoane în stare de ebrietate au venit noaptea la spital și au cerut să fie verificate la coronavirus

Două persoane în stare de ebrietate au venit noaptea la spital și au cerut să fie verificate la coronavirus. Mai mult, au menționat că au revenit recent din Italia. După ce au fost internați în instituția medicală, pacienții au spus că totul a fost o glumă.

„După masă a fost un flux mărit, au fost aduși mulți pacienți din teritoriu. Am avut un caz ieșit din comun. Doi pacienți au fost aduși la ora 02:00 noaptea în stare de ebrietate. Au agresat personalul medical, au spus că s-au întors din Italia și că vor să fie investigați și internați pentru coronavirus. După ce au fost prelevate probele, au spus, scuzați, noi nu am fost în Italia, dați voie să părăsim spitalul”, a declarat directorul Spitalului „Toma Ciorbă”.

„Cazurile sunt referite către organele de poliție. Instituția medicală are un flux foarte mare de adresări, are multe internări. Azi avem 39 de cazuri suspecte. Adresabilitatea este înaltă, este determinată de faptul că persoanele conștientizează mesajele transmise, riscurile la care se expun, vin la instituția medicală, relatează istoricul pe care l-au avut. Suntem pregătiți, avem și instituții de rezervă desemnate și pregătite. Există personal medical determinat în caz de necesitate pentru mobilizare, avem echipament medical pentru toate instituțiile strategice”, a menționat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Sursa: agora.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker