Evenimente

Circa 20 de tone de prune moldovenești, interzise în Federația Rusă

„Rosselhoznadzor” a interzis importul a 19,7 tone de prune din Republica Moldova. Totul s-a întâmplat zilele trecute, la punctul de trecere „Krupets” din regiunea Kursk, invocându-se motiv că ar fi depistat în prunele moldovenești elemente de carantină, mai exact omizi și larve de molie.

Fructele care urmau să ajungă într-un market din Moscova au fost reîntoarse în Republica Moldova, scrie fsvps.ru., citat de unimedia.info.

Potrivit legislaţiei Federației Ruse, nu se admite pătrunderea și răspândirea pe teritoriul Federației Ruse a elementelor de carantină.

Firma “Lobi Logistic”SRL este înregistrată în s. Chipeşca, raionul Şoldăneşti, unde are în gestiune33,5 hecatre plantate cu meri, 11,6 ha plantate cu prăsazi şi 13,9 ha – cu cireşi. Potrivit unor informaţii din teritoriu, firma mai deţine livezi, inclusiv de pruni, în raionul Anenii Noi.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker