Social

„Domn președinte, vreau tare mult să mă sunați”

Rubrica din cadrul emisiunii Președintele Răspunde, în care șeful statului apelează câte un cetățean pentru a discuta ce probleme are, continuă…cu tăcere. O femeie apelată în cadrul ultimului episod, publicat astăzi pe Youtube, nu i-a răspuns lui Igor Dodon la telefon.

„Domn președinte, vreau tare mult să mă sunați”, i-a scris Elerna Istrati președintelui Igor Dodon. Când a fost apelată însă, femeia nu a răspuns la telefon

În schimb, Ludmila Sandu s-a bucurat să audă că o sună șeful statului.

„Eeee, bine, vă mulțumesc că m-ați sunat!”, a spus femeia, povestind apoi că ar dori sprijin în soluționarea unei probleme legate de fostul post de muncă al soțului său, de la care a fost dat afară fără să fie plătit.

Igor Dodon i-a promis să o ajute.

Sursa: unimedia.info
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker