EvenimenteTelenești

Un început bun pentru dezvoltarea economiei orașului Telenești

Proiectul PNUD/MiDL a organizat marţi prima vizită în teritoriu a experților Zonei Economice Libere Bălți pentru a efectua analiza utilităților pentru terenul destinat Parcului Agroindustrial/Platformei miltifuncționale (în imagine).

Crearea Parcului Agroindustrial din oraşul Telenești este una din cele 3 priorități identificate în cadrul Forumului Economic Local care a avut loc la finele anului trecut. Marţi, experții programului PNUD/MiDl (Migraţie şi dezvoltare locală), Iurie Costin și Vitalie Colun, împreună cu primarul orașului Vadim Lelic au examinat la fața locului terenul desemnat pentru construcția parcului și amplasarea mai rațională a rețelelor inginerești, devizele aproximative pentru inițierea construcției Parcului Agroindustrial/Platformei miltifuncționale.

Acesta este un început bun pentru dezvoltarea economiei orașului Telenești, scrie pe reţelele sociale Asociaţia Băştinaşilor din oraşul Teleneşti.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker